Već znate genijalnost HYPERVSN uređaja te Vam sada predstavljamo Glass Box dodatak koji će ga ne samo vizualno dočarati nego i zaštititi.

Staklena kutija dizajnirana je od kaljenog stakla kako bi zaštitila vaš uređaj te poboljšava i sliku koje predstavite u njemu. Elegantan i inovativan, besprijekorno se uklapa u bilo koju instalaciju zahvaljujući ne samo svom futurističkom dizajnu, već i svojoj prenosivosti.

Izdržljivo i sigurno
Kao što znate, upotreba vašeg uređaja HYPERVSN  u prepunim prostorima može predstavljati određeni rizik. Držanje malih ruku i znatiželjnih prstiju od oštrica koje se vrte ponekad može biti gnjavaža, ali ne i sa Staklenom kutijom!

Izdržljiv i iznenađujuće lagan, ne samo da će vaši kupci biti 100% sigurni da ne dođu u kontakt s uređajem, već će i elegantno pohvaliti vizualne sadržaje koje projektira.

Koristite ga gdje god
Čitav asortiman Solo dodataka (uključujući Glass Box) savršen je za upotrebu bilo gdje! Od polica, do spremišta stalaka, izloga ili bilo koje druge ravne, vodoravne površine s kojom želite raditi, Glass Box učinit će za Vaš prostor čudesnim.


Poboljšana kvaliteta slike
Ne samo da je izdržljivo, lagano i zaštitno, staklo koje se koristi sa strane i s prednje strane kutije zapravo poboljšava 3D slike koje stvarate, dajući im jasnoću i dubinu koja dosljedno zadivljuju publiku. Dodavanjem okvira ništa se ne oduzima, što vam omogućuje da osigurate zaštitu imovine i gledatelja dok nastavljate graditi uistinu nevjerojatne odnose s kupcima.

Ključne prednosti i tehničke specifikacije Glass Box-a su u nastavku, pa ih pročitajte samo kako biste bili sigurni da je ovaj dodatak pravi za vas:

Nula odsjaja
Poboljšani prikaz slike
Konstrukcija iz kaljenog stakla otporna na ogrebotine
Prijenosni i 100% bez ozljeda
Kompatibilnost uređaja: Solo M
Težina: (bez uređaja) 22 kg
Dimenzije: 665 x 300 x 665mm
Materijali (svi nezapaljivi)
Kaljeno staklo protiv odsjaja
Čelični lim

Učinite Vaše prostore čarobnima već danas!