Dizajn plakata, roll up bannera i web bannera

Plakat mora biti privlačan kako bi privukao prolaznike i natjerao ih da zastanu uz njih!

Dizajn plakata – jumbo plakata i roll up plakata

_

Rijetko tko će zastati uz plakat koji je prešaren ili prenatrpan stoga plakat mora biti jasan, razumljiv i vizualno pregledan. Naročito je to bitno za plakate koji se nalaze uz ceste i autoceste jer je bitno da vozač iz automobila zamijeti najbitnije detalje i poruke Vašeg plakata. Ostvarite sa kombinacijom boja i tipografije psihološki efekt kod kupca.

Svaki čitatelj prvo primjećuje fotografiju, stvara emociju, a zatim čita tekst zato je bitno zapanjiti fotografijama na plakatu. Dizajniramo plakate svih veličina i dimenzija : A3 (29,7 x  42 cm), B1 ( 98 x 68 cm), B2 (68 X 48 cm). Naravno izrađujemo i plakate prema Vašim osobnim zahtjevima i dimenzijama.

Uz standardne formate radimo dizajn i tisak jumbo plakata i billboarda. Jumbo plakat je najpoznatiji oblik vanjskog oglašavanja. Zapanjite prolaznike i vozače automobila zanimljivim guerilla marketingom jumbo letaka. Mi ćemo Vam pomoći u dizajnu savršenog jumbo plakata o kojemu će se dugo pričati. Istaknite se! Budite drugačiji! Svaki dobar jumbo plakat ili billboard je jednostavan i precizan jer prenatrpani jumbo plakat ili billboard neće biti sigurno zamijećen u nekoliko sekundi koliko traje dok automobilom prolazite uz njega. Dimenzije jumbo plakata u gradu su najčešće 504 x 238 cm i 400 x 300 cm i mogu se iznajmiti u minimalnom roku od 14 dana. Stoga predvidite trajanje kampanje za minimalno 14 dana. Cijene jumbo plakata su ovisne o poziciji i atraktivnosti.

Dizajn roll up plakata i web bannera

_

Izrađujemo roll up plakate standardnih dimenzija (85 x 200 cm i ostalih dimenzija ili pop up wall dimenzija 3 x 2 m)

Uz plakate i jumbo plakate radimo i dizajn roll up bannera.

Roll up banneri su  idealni za prezentacije i kao prezentacijsko sredstvo na raznim seminarima, kongresima i predavanjima. Poznati su pod nazivom pinguin i veoma su prakrični za nošenje i prezentacije gdje god poželite.

Trenutno nudimo akcijsku cijenu roll up bannera po cijeni od 365 kuna ili 48,44 eura. 

Dizajn web bannera

_
Vizual Vašeg bannera na webu ili na društvenim mrežama veoma je bitan marketinški alat jer njime privlačite pažnju svojih korisnika i unutar par sekundi, koliko promatrač drži fokus na banneru, potrebno je vizualno i tekstualno te bojama prenijeti sve bitne informacije. Bitna je jednostavnost i čitljivost bannera.
Izrađujemo bannere svih dimenzija, osmišljavamo vizuale, slogane i prilagođavamo Vaše postojeće bannere za web dimenzije te dimenzije društvenih mreža.

Svima koji kod nas dizajniraju
odobravamo 20 % popusta na tisak!

Svaki grafički dizajn uključuje 3 - 5 idejnih rješenja i pravo klijenta na revidiranje!

Izdvajamo radove loga, cjenika, letaka i sl.