Dizajn koverti, memoranduma i poslovnih mapa

U današnjem poslovnome svijetu sva se poslovna komunikacija i korespondencija odvija putem poslovnih dokumenata bilo u tiskanome ili elektronskome obliku e-mailu.

Dizajn memoranduma, poslovne mape, koverta

_

U današnjem poslovnome svijetu sva se poslovna komunikacija i korespondencija odvija putem poslovnih dokumenata bilo u tiskanome ili elektronskome obliku e-mailu.

Memorandumi su poslovni dokumenti koji se koriste unutar tvrtke i u komunikaciji s poslovnim partnerima i klijentima u obliku objava, ponuda, predračuna, izvještaja, odgovora na upite i slično.
Dizajn memoranduma – poslovne mape
Stoga je i dizajn memoranduma i poslovnih mapa veoma bitan kao prezentacijsko sredstvo Vaše tvrtke.

Mi ćemo Vam izraditi profesionalan dizajn memoranduma koji ćete moći koristiti u emailu, wordu, pdf-u i jasno će prenositi poruku Vašeg poslovanja. Veoma je bitno da memorandum privuče pažnju na Vaše poslovanje , a i ostavi poruku službenosti i profesionalnosti na van.

Dizajn memoranduma ili poslovnih mapa se najčešće radi u vektorskom formatu kako bi bili pogodni za sve vrste tiska i tehnike tiska i elektroničke oblike. Najčešći su u formatima A4 / 297 x 210 mm ili u Letter formatu.

Uz dizajn memoranduma napraviti ćemo Vam identičan dizajn kuverti kako bi ostavili snažnu poslovnu poruku pri svakom slanju pošte.

Dizajn poslovnih mapa ili fascikla

_

Svu svoju poslovnu dokumentaciju “zapakirajte“ u grafički dizajnirane poslovne mape i pri svakom slanju dokumentacije Vašim poslovnim partnerima ostavite zapanjujući dojam.

Standardna dimenzija poslovnih mapa je A4 ( 297 x 210 mm). Poslovne mape mogu imati “đepić” za vizit karticu ili ne moraju!

Svima koji kod nas dizajniraju
odobravamo 20 % popusta na tisak!

Svaki grafički dizajn uključuje 3 - 5 idejnih rješenja i pravo klijenta na revidiranje!

Izdvajamo radove loga, cjenika, letaka i sl.