Web stranice

Web shop omgućuje pokretanje online trgovine 24/7.

Izrada web stranica

_

Izrađujemo web stranice po povoljnim cijenama koje donose rezultate u vidu povećanja broja kupaca vaših proizvoda i usluga.Web stranice dizajniramo i izrađujemo u WordPress sustavu ili HTML-u, koristeći najnovije web tehnologije uz poštivanje svjetskih web standarda.
Web stranice od samog starta SEO optimiziramo pa web stranica već u startu ima vrlo dobru poziciju na tražilicama, a samim time i veći broj upita i realizacija.

Od samog početka Vaš smo partner u izradi web stranica, od kreacije dizajna, bilo u predlošku ili custom made dizajnu pa sve do savjetovanja oko načina pisanja teksta i priprema materijala za web pa do unosa materijala, marketing strategije i njenog plasmana na internet.

Pružamo potpuno rješenje, prijavu domene, hostinga na našim serverima, otvaranje neograničenog broja email adresa te je stranica napravljena u skladu sa Zakonom i GDPR odredbama. Stranice su rađene u CMS-u, vlastitom sustavu za upravljanje te od naših programera dobivate obuku kako sami možete mijenjati sadržaj, dodavati fotografije i sl.

Web stranica nema ograničenja u broju kategorija i podkategorija te u cijeni ustupamo i commercial stock fotografije sa autorskim pravima, ukoliko nemate svoje.

Tehnička podrška Vam je na raspolaganju 365/24/7.

TRENUTNA PROMO AKCIJA

40% popusta na izradu web stranica za apartmane te agencije za nekretnine.

Izrada web shopa

_

Web shop omgućuje pokretanje online trgovine 24/7.

Izrada web trgovine je jedinstvena prilika da budete profesionalni i praktični u poboljšanju svog poslovanja i maksimalnoj prilagodbi krajnjem kupcu. Ljudi sve više u užurbanom tempu života, pretražuju online trgovine i upravo svaka kupovina i započinje internet pretragama, a nerijetko i kupovinom iz naslonjača.

Prednosti web shopa:

  • niži troškovi pokretanja i vođenja trgovine
  • veća dostupnost krajnjim kupcima
  • jednostavnost i praktičnost korištenja
  • pretvaranje svih fizičkih trgovina u jednu
  • prodaja i kupovina proizvoda dostupne 24 sata na dan, 7 dana u tjednu
  • dostava proizvoda na vrata kupaca

Nudimo vam izradu web shopova primarno koristeći WordPress i Woocommerce sustav online trgovine.
Dizajn je unikatan te svoju web shop trgovinu možete voditi koristeći našu gotovu web shop alikaciju.

Nudimo razne mogućnosti plaćanja na našim web shopovima : plaćanje pouzećem, plaćanje na transakcijski račun, Paypal plaćanje ili plaćanje kreditnim karticama.

Zašto izabrati nas

_

Prijava domene i hostinga

Brzina stranice

Online podrška 24/7/365

Izbor dizajna

Tehničko održavanje

Neograničeni broj email adresa

Besplatna domena i hosting prvih godinu dana!