Nudimo ilustrirana rješenja za sve Vaše zahtjeve!

_

Dolly Link, kao specijalizirana agencija za grafički dizajn, izrađuje sve vrste ilustracija po narudžbi i želji klijenata.
Radimo ilustracije za časopise, naslovnice knjiga, web stranice, drštvene mreže i brandiranje proizvoda. Bez obzira na Vašu želju i specifikacije, ponuduti ćemo Vam nekoliko idejnih rješenja i razraditi s Vama sami koncept ilustracije.
Ovisno o želji i samome izgledu željene ilustracije, ovisi i rok izrade kojega ćemo naravno dogovoriti u suradnji s Vama.

Ilustracije za knjige

Naslovnice s ilustracijama daju čitatelju bolje iskustvo. Bilo riječ o slikovnici, ilustraciji za roman, stručnu knigu, naš tim ilustratora će Vam pomoći osmisliti vizual i doprinjeti Vašoj priči.

Ilustracije za web stranice

Ilustracije na web stranici privlače posjetitelje i stvaraju jači vizualni dojam branda. Ilustracije i izrada ilustracija na web stranici pridonose prema istraživanju, postizanju povećanja svjesnosti branda do 12%.

Radimo ilustracije za headere, footere, kategorije, info dijelove.

Brandiranje kroz ilustracije

Zadnje vrijeme sve više tvrtki i klijenata se opredijeljuje za logo ilustraciju, odnosno žele svoje poslovanje prikazati kroz priču ilustracije i približiti se publici i klijentima na jedan individualniji i prisniji način.

Stoga, ukoliko svoje poslovanje želite brandirati putem izrade ilustracije, nalazite se na pravome mjestu.

Koji su koraci u izradi ilustracije?

_

1. Razumijevanje zadatka

Bitno je da mi kao ilustratori s naše strane dobro shvatimo koji je naš zadatak i koja je želja Vas kao klijenata? Možete nam u emailu poslati primjer, neku Vašu grubu skicu ili nas jednostavno nazvati i dati nam pojašnjenje usmenim putem.

2. Skice i crteži

Prije samog crtanja ilustracije, napraviti ćemo prvo nekoliko grubih skica i crno bijelu varijantu kako bi kao klijent dobili osjećaj za kompoziciju i cilj finalnog vizuala.

3. Final ilustracije

Nakon što klijent prihvati skicu i crno bijeli crtež i da odobrenje, naš tim ilustratora će krenuti u detaljnu izradu ilustracije.

4. Bojanje i dovršavanje ilustracije

Nakon završetka ilustracije, krenuti ćemo u fazu bojanja ilustracije i dodavanja zadnjih efekata na ilsutraciji.

U finalnome pregledu svaki naš klijent u cijeni ima pravo na 3 revidiranja i popravka.

Cijena izrade ilustracija ovisi o složenosti samoga crteže i ilsutracije, tako da može ovisno o sceni, likovima, detaljima, cijena varirati od par stotina eura do par tisuća eura.

Svima koji kod nas dizajniraju
odobravamo 20 % popusta na tisak!

Svaki grafički dizajn uključuje 3 - 5 idejnih rješenja i pravo klijenta na revidiranje!

Izdvajamo radove loga, cjenika, letaka i sl.