Budući da su malo tradicionalniji od ostalih industrija poput mode ili maloprodaje, hoteli su sada prisiljeni ići u korak s najnovijim ugostiteljskim trendovima u pokušaju da pridobiju nove goste i održe lojalnost marki i posjetitelja.

Danas u svijetu postoji više od 700 000 hotela s više od 16 milijuna soba. Prilično impresivno, zar ne? Još je impresivnije to što se ti brojevi godišnje povećavaju. Primjerice, u SAD-u se broj hotelskih soba povećava za preko 650 000 godišnje!

Uz takve brojke, hoteli moraju pronaći način da se istaknu i ostanu relevantni. Prije deset godina digitalne su signalizacije prvi put predstavljene kao rješenje za zaslon u najinovativnijim hotelima, deset godina kasnije,  hoteli širom svijeta bore se za inovacje sljedeće razine.

Sam pogled na zatvorene digitalne zaslone više nije dovoljan. Gosti traže vrhunska iskustva i digitalnu uslugu s pet zvjezdica. HYPERVSN pruža upravo to, vodeći digitalne inovacije korak dalje. Umjesto tradicionalnih LED zaslona, ​​HYPERVSN proizvodi 3D hologramske slike koje izgledaju kao da lebde u zraku. Možete li zamisliti kakav učinak ovi vizuali mogu stvoriti u hotelu? Futuristički interijeri, izložbeni prikazi i inovativni načini komunikacije s gostima.


Hologramski digitalni natpisi na ulazima i prostorima za prijavu

Imate samo jednu priliku da ostavite prvi dojam i gosti počinju stvarati svoje mišljenje već na prvim koracima u hotelu. Ulazi, predvorja i stolovi za prijavu savršena su prilika za pridobivanje klijenata i impresioniranje od samog početka.

Kako je itko mogao zaboraviti hotel u kojem su odsjeli i koji ga je dočekao s 3D hologramima? Ili informacije o gostu koje pročitaju s hologramskog zaslona?

Ljudski hologrami na brodu Tallink Megastar

Ima li boljeg načina za neposrednu vezu s gostima od ljudskih holograma koji ih dočekuju na brodu? To je upravo ono što je brod za krstarenje Tallink Megastar učinio kada su zidom HYPERVSN (postavljenim u predvorju broda) stvorili hologram kapetana broda. 3D sadržaj kapetana pozdravio je goste, prikazao najbolje ponude i dostupne ponude te dao upute i hitne obavijesti.

 

Hologramske informacijske točke

Još jedan izvrstan način za zabavu gostiju i pružanje posjetiteljima dragocjenih informacija je stvaranje hologramskih informacijskih točaka koje omogućavaju gostima interakciju s 3D hologramima. Razmislite o mogućnostima interaktivne 3D tehnologije – hologramskih hotelskih vodiča veličine zida koje možete prelistati jednostavnim pokretom ruke.


3D katalozi proizvoda tvrtke HYPERVSN

3D katalog HYPERVSN nudi gostima uzbudljiv način da saznaju više o hotelskim pogodnostima ili bilo kojim drugim vrijednim informacijama. Prvo rješenje predstavljeno je na CES 2019, ovo rješenje su s velikim uspjehom koristili klijenti HYPERVSNa širom svijeta.

3D hologramsko oglašavanje

Digitalne reklame koje se koriste za oglašavanje i promocije najočitiji su i najjednostavniji načini upotrebe HYPERVSN holograma. Hoteli mogu promovirati svoje marke, programe vjernosti, dodatne usluge i paket aranžmane na hologramskim zaslonima.

HYPERVSN Zidovi na Roland Garrosu

HYPERVSN je krajnji izvor iznenađenja za bilo koju inicijativu brendiranja. Okreće glave, privlači pažnju i promovira bilo koji proizvod ili uslugu na najinovativniji mogući način. Na slici ispod možete vidjeti kako je Moët Hennessy instalirao zid od šest jedinica u privatni unutarnji prostor Roland Garrosa.

Hologramski uređaji na konferencijama i treninzima

HYPERVSN je savršen za studije i zabavu. To je nevjerojatan vizualni alat za podučavanje ili demonstraciju ideja, predmeta ili postupaka. Hoteli mogu instalirati HYPERVSN zidove u dvorane za sastanke i omogućiti voditeljima da svoje prezentacije poboljšaju privlačnim 3D sadržajem.

Što se tiče obrazovanja, 3D vizuali imaju izrazitu prednost u odnosu na 2D slike. 3D sadržaj omogućuje korisnicima demonstriranje složenih predmeta u 3D-u, što je posebno povoljno za seminare, treninge, studije slučaja i znanstvene konferencije.

Seminar za obuku HYPERVSN

U HYPERVSN-u uspješno koristimo naša hologramska rješenja za obuku naših timova i partnera. Primjer za to možete vidjeti u videozapisu ispod našeg seminara za trening SEA partnera u Maleziji. Seminar je održan u PARKROYAL-u, Kuala Lumpur, Malezija.

3D HYPERVSN Modeler

Ako zaista želite impresionirati svoju publiku ili studente budućnošću 3D tehnologije, nudimo HYPERVSN 3D Modeler. Ovo interaktivno hologramsko rješenje omogućuje korisnicima da razlažu holograme jednostavnim gestama. Ovo je rješenje idealno za inženjerske i medicinske konferencije na kojima je potrebno pažljivo ispitati složene 3D predmete, na pr. ljudsko srce ili motor automobila.

Zabava uz HYPERVSN

Izraz “Ugostiteljstvo treba uključivati ​​i zabavu” slogan je koji hoteli moraju usvojiti ako žele zabiti tržište. Danas pripadnici generacije Y još uvijek ne mogu zamisliti život bez računalnih igara. Prema ESA-i, Millennials su najveći (29%) segment svih gamera u svijetu. Stoga su hoteli s igraonicama privlačniji ovoj ciljnoj publici i svim ostalim ljubiteljima računalnih igara.

3D hologramsko igranje

HYPERVSN je na CES-u 2020 predstavio prvo hologramsko rješenje za igre na svijetu. Puzzle igre u 3D-u koje se igraju s krajnjim realizmom i potapanjem zasigurno će postati trend u usponu u bilo kojoj hotelskoj zoni zabave.

Što smo do sada otkrili? HYPERVSN hologrami koji se koriste za digitalne reklame, oglašavanje, demonstracije ili treninge omogućuju hotelima da se proslave kao originalni i inovativni igrači na tržištu.

Posjetite našu web stranicu za više informacija o HYPERVSN rješenjima za hotele ili nas pitajte bilo koja druga pitanja o našoj 3D tehnologiji i njezinim poslovnim prednostima.

Pružite svojim gostima iskustvo koje nikada neće zaboraviti!

info@dolly-link.hr, 097 6218 673