Kada kupujete 3D sustav hologramskog prikaza potrebno je uzeti u obzir nekoliko stvari. Jedno od pitanja koje nam se najviše postavlja je zašto tvrtke ne bi trebale kupovati  “copy cats” tehnologiju  ili jeftini 3D hologram projektor? Kažemo, biste li umjesto stvarne ponude kupili Dolce & Banana ili Prongles? Naravno da ne bi.

Izvorna, autentična marka uvijek je najbolja. HYPERVSN nije samo lider u tehnologiji hologramskih prikaza, već je vodeći i u pogledu inovacija na tržištu 3D holograma. Dobitnici smo za najbolju display tehnologiju 2019. AV Awardsa i koriste nas najveći brandovi svijeta.

Dakle, je li original mnogo bolji od “rip-off tehnologije”? Nemojte nas samo uzeti za riječ, pogledajmo činjenice. 

HYPERVSN ima vrhunsku kvalitetu slike i poboljšani vizualni efekt, čineći da naši hologramski vizualni materijali izgledaju daleko realnije. Kad vidite HYPERVSN sadržaj, izgleda kao pravi 3D vizual.  To se događa s kvalitetom i certificiranim komponentama koje se koriste u našim uređajima. HYPERVSN se proizvodi i certificira u Europi, što znači da se moramo pridržavati najviših standarda. Dakle, ako ste počeli gledati 3D hologramsku piramidu ili druge vrste holograma za prodaju putem interneta, možda je došlo vrijeme da ponovno procijenite o čemu se zapravo radi.

Hajde da razgovaramo o tehničkim specifikacijama – to je ono što u digitalnom poslovanju čini pravu razliku.

5 razloga zbog kojih naša hologramska tehnologija nadmašuje ostale

Viša rezolucija

Zbog kvalitete uređaja može se postići veća razlučivost od 880X880 piksela. (U usporedbi sa 720X720 i 440X440 ostalih standardnih hologramskih projektora na tržištu).

Obrada piksela

Zbog razlučivosti i najsuvremenije tehnologije, na HYPERVSN uređaju primjetiti ćete “glatke”  scene i jasnu vizualizaciju sitnih detalja na samom zaslonu. Ova razina detalja omogućava upotrebu malog teksta i slika, što nikad ne bi bilo moguće na jeftinom LED ventilatoru.

16 milijuna boja

Uređaji HYPERVSN nemaju izobličenja u boji, tako da svaki put možete dobiti savršene prikaze boja. Proizvodi, marke i logotipi mogu se uskladiti s točno potrebnom paletom marki, za razliku od tipičnih vrsta hologramskog uređaja koje nude druge tvrtke za prikaz 3D uređaja s puno manjim brojem prikaza boja, ni blizu 16 milijuna.

Dulji vijek trajanja

HYPERVSN uređaji izrađeni su s vijekom trajanja od 5 godina. Ostali uređaji za prikaz hologramskih ventilatora za koje se navodi da imaju vijek trajanja od čak 6-7 mjeseci!

24/7 tehnička podrška

HYPERVSN nudi 24-satnu tehničku podršku. Tako da svatko kome je potrebna pomoć oko postavljanja, instalacije ili rješavanja problema i hardvera i softvera može dobiti pomoć 24 sata dnevno.

Sadržaj holograma HYPERVSN 3D nema konkurenciju

Kada je u pitanju tehnologija holograma, sadržaj je  kraljica vizuala.  Ali tu je potrebno uzeti u obzir puno više od samog sadržaja. Temeljna su pitanja o cijeni, jednostavnosti uporabe i stvaranja.

U HYPERVSN-u znamo važnost sadržaja i stoga smo uložili velika sredstva u sve aspekte sadržaja. Evo nekoliko stvari koje treba razmotriti :

Top 6 načina da sadržaj zauzme središnju pozornicu na našem hologramskom zaslonu:

Jednostavno upravljanje sadržajem

HYPERVN je više od uređaja. To je sustav koji korisnicima daje mogućnost upravljanja svojim uređajem. CMS omogućuje rad i upravljanje uređajima, učitavanje i kontrolu sadržaja, te sva tekuća ažuriranja.

Daljinsko upravljanje sadržajem

HYPERVSN nudi pristup daljinskom upravljanju, što korisnicima omogućuje planiranje i zakazivanje medijskih kampanja, upravljanje uređajem na daljinu i dobivanje potpune analitike na svom uređaju. Uz upravljanje “cluodom”, s više uređaja na raznim lokacijama može se upravljati centralno.

Pristupačni 3D sadržaj

Stvaranje vlastitog sadržaja pomoću ugrađenog softvera za sadržaj uvelike će umanjiti trajno ulaganje. Izrada sadržaja može biti vrlo skupa i ako to želite učiniti sami, možda će vam trebati magisterij iz 3D animacije za stvaranje bilo kojeg sadržaja vrijednog pregleda. No zato je ovdje Dolly Link da za Vas kreira animacije i vizuale kakve samo možete zamisliti i učiniti ćemo Vaš hologramski prikaz još primamljivijim.

Profesionalni visokokvalitetni sadržaj

Sadržaj koji kreirate ili bilo koji drugi 3D sadržaj koji koristite na uređaju HYPERVSN izgledat će zapanjujuće zbog tehničkih specifikacija uređaja. Trenutno uređaji “copy-cats” pružaju lošu kvalitetu videozapisa, gdje se mogu koristiti samo vrlo osnovne animacije.

Pristup širokoj medijskoj biblioteci

U CMS-u dolazi uz svaki uređaj nevjerojatna medijska biblioteka s gotovim animacijama koje se mogu koristiti onakvima kakve jesu. To uključuje klasični sezonski sadržaj za Božić, Noć vještica, Valentinovo itd. Knjižnica se stalno ažurira s novim animacijama.

Na današnjem hologramskom tržištu HYPERVSN je napredak u pogledu osnovnih tehničkih specifikacija i 3D sadržaja. Naša tehnologija ne samo da stvara bolje vizualne sadržaje zbog rezolucije, boja i obrade, već ima i dulji vijek trajanja i podršku 24 sata dnevno. HYPERVSN je više od samog hardvera, to je cijeli sustav podržavajućeg softvera, upravljanja uređajima, pa čak i stvaranja sadržaja.  Usredotočeni smo na upravljanje sadržajem, pristupačnost i stvaranje zapanjujućih vizuala.

Budućnost 3D tehnologije čeka.

Nemojte da Vas jefitini kineski proizvodi zbune.