Trendovi grafičkog dizajna za 2021. bogati su i raznoliki, prilagođavajući se tehnologiji i društvenim promjenama brže i bolje nego ikad prije. Vrhunski web dizajn stvara efekt raznolikosti u svim područjima dizajna. Trendovi vode ka dubini i stvarnosti, ali i zabavi i jednostavnosti te prema zanimljivom, kaotičnom i iluzijskom dizajnu.

Inspirirajte se u 2021. godini.

 

#3D DIZAJN

2021. bit će godina 3D-a na sve načine. Kombiniranje 3D objekte s foto slikama, ilustracijama i 2D dizajnom. Dodajte dubinu i dašak stvarnosti, inovativnim i maštovitim tehnikama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

# EMOJI DIZAJN

U 2021., vrijeme je da pokažete svoju emotivnu stranu porastom prilagođenih emojija. Zabavni i razigrani emojiji za sve prigode, od animiranih web stranica do promotivih materijala. Privlače pažnju i navode na smijeh.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#DIZAJN NADAHNUT PRIRODOM

Motivi nadahnuti prirodom – lišće, drveće i cvijeće, prirodna paleta boja. Ovi mirni, lijepi, osjetljivi dizajni probijaju se u 2021. godinu kako bi Vas podsjetili na ono što propuštate kad ste prisiljeni ostati kod kuće.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#DIZAJN OPTIČKE ILUZIJE

Probijte se granicama s dizajnom optičke iluzije 2021. Dolazeći niotkuda, ovaj uber-trendovski stil oduševit će Vas, kao i hipnotički uvući u svijet mašte i zabave.

 

 

#3D TIPOGRAFIJA

3D tipografija bit će velika, velika, velika prekretnica u 2021. “Iskakanje” sa stranice i sasvim sigurno zauzimanje prednjeg sjedala dizajna. Opipljiva 3d tipografija zasigurno će biti korak prema naprijed u 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#ILUSTRACIJE / CRTEŽI

Ilustracije crtanih filmova i dalje prate ljestvice trendova, a zašto ne? Izuzetno su fleksibilne, višenamjenske i moderne, zašto ih ne bi voljeli? Podižu vizual svojim bojama,razigranošću, stilom i pozitivom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#ZLATNI DIZAJN

3D zlatni, istaknuti zlatni dijelovi, teksture, zlatni sjaj, slova ili zlatni detalji prevladavati će grafičkim dizajnom u 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#VOXEL UMJETNOST

Jednostavni blokovi oblikovani zajedno da bi stvorili nešto mnogo, puno veće. Zbroj svih dijelova, kombinacija je retro izgleda i video igre i u konačnici je nadahnjujuće i inspirirajuće.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#JEDNOBOJNI I DVOTONSKI DIZAJN

Jednostavna paleta, jednostavan dizajn, ali izuzetno jaka prisutnost. Kreativan i samouvjeren, jednostavan dizajn bez previše šarenila, obilježiti će 2021.

Odaberite tonove koji predstavljaju ono za što se zalažete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#GEOMETRIJSKI OBLICI

Uzmite najjednostavnije oblike, dodajte dašak maštovitog štiha i postanite kreativni genij. 2021. vraća nas u osnove, ali cijelo vrijeme krećemo naprijed s ovim zapanjujućim dizajnom. 3D geometrijski blok oblikuje sloj po sloj i uvlači Vas sve dublje i dublje.

U 2021. također će se primijeniti još jednostavniji ravni blokovi, snažni čvrsti oblici i boje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#BEZBOJAN DIZAJN

U potrazi za jednostavnošću, mirnim i čvrstim tlom 2021. godine, pustimo da boja procuri iz dizajna. Vratite kontrolu, ne skrivajte se ni pred čim i napredujte s ovim pristupom bez predrasuda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

#TIPOGRAFIJSKI KAOS

Kao da već nije dovoljno kaosa lebdilo Vašim svijetom, sjednite i uživajte. Dizajn kaosa potrajat će 2021. godine. Jedina pravila su ona koja se krše, na bilo koji način.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dizajneri, dozvolite si biti kreativni u 2021. Klijenti i naručitelji dizajna, prepustite se svojim dizajnerima i zaplovite u svijet mašte i kreativnosti koji će plijeniti poglede i privući Vaše klijente.