Online cjenici i jelovnici putem QR kod aplikacije

Online cjenici i jelovnici putem QR kod aplikacije

_

Izrada i tisak QR kodova i onine cjenika.

Prednosti: ušteda na tisku i papiru, zaštita okoliša, smanjenje otpada.

Napomena: korištenje QR kod cjenika je potvrđeno od strane Udruge ugostitelja i Državnog turističkog inspektorata i nema nikakvog straha od njegove zakonske ispravnosti.

Od 11.05.2020. i otvaranjem ugostiteljskih objekata prema novim epidemiološkim uvjetima, kafićima i restoranima savjetuje se korištenje cjenika koji podliježu minimalnom fizičkom kontaktu i spriječavanju prijenos zaraze.

Sav Vaš materijal, sadržaj (ponudu dana, akcijsku cijenu, jelovnik ili cjenik) u cijeni uploadamo na aplikaciju i potrebno je samo skenirati kod kako bi korisniku bio vidljiv cjenik. Korisnik ga može podijeliti sa svojeg mobitela i ostalima za stolom.

U cijeni mjesečne pretplate radimo i izmjene uploadanoga materijala i na kraju mjeseca šaljemo detaljan Izvještaj o broju scanova samog jelovnika ili cjenika. Na ovaj su se način mnogi ugostitelji opredijelili radi uštede na tisku kao i radi poštivanja epidemioloških mjera.

Zdravlje i poslovanje na jednom mjestu.

Veselimo se što ćemo se ponovno družiti sa našim ugostiteljima i zapamtite #ostanimoodgovorni kako bi se i nastavili družiti.

Za više informacija pošaljite upit na 💻info@dolly-link.hr ili putem obrasca ili na telefon
📞 091 6222 552, 097 6218 673.