Obrazac za izradu web stranice

Ovim obrascem dostaviti ćete osobne podatke u svrhu dobivanja adekvatne ponude za uslugu i biti će korišteni isključivo u navedenu svrhu, te neće biti ustupani trećim osobama. Tvrtka Dolly Link posluje sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka te na osnovu toga možete tražiti izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka.

Molimo Vas da obrazac za ponudu ispunite sa što detaljnijim opisom kako bi Vam poslali što detaljniju ponudu za izradu web stranice. Odgovaramo unutar 24 sata!

1 Step 1

Vaši podaci

Web hosting:

Imate li već plaćen smještaj za svoje stranice?pick one!

Registracija domene:

Imate li već registriranu domenu (.hr, .com, .net, .info, .eu)?

Registracija domene:

Želite li imati mogućnost da samostalno uređujete sadržaj na Vašim stranicama?

Dodatni sadržaj:

Želite li imati mogućnost da samostalno uređujete sadržaj na Vašim stranicama?

Opis djelatnosti i sadržaja web stranice

Vaši zahtjevi

Molimo Vas da u par rečenica opišete Vašu djelatnost, odnosno o kakvom se projektu radi. Također Vas molimo da navedete što Vaša web stranica treba sadržavati. Možete navesti i primjere web stranica koje Vam se sviđaju ili koje su slične Vašem projektu. Ako znate koja je ciljna populacija (mlađi, stariji, žene, muškarci...). Koje su stavke u navigaciji/ izborniku, što preciznije opišete projekt lakše ćemo shvatiti o čemu se radi pa će i ponuda biti kompletnija. Navedite i budžet kojim raspolažete za dizajn/redizajn web stranice.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right