Youtube oglašavanje

Idemo vidjeti na Youtubeu ili pogledaj na Youtubeu! Koliko puta ste to čuli. Youtube je danas među najmoćnijim platformama na internetu i oglasi se plaćaju isključivo po kliku (CPC) i rade se pomoću Google Display Network

Youtube oglašavanje i video oglašavanje na Youtubeu

_

Oglasi su dostupni u obliku slikovnih ili tekstualnih oglasa. Dostupni su na svim uređajima, tabletima, računalima i mobitelima. Ukoliko ne želite plaćene oglase putem Youtubea, za Vas ćemo izraditi Vaš Yotube kanal u kojemu možete objavljivati video zapise Vaše tvrtke koji su idealna besplatna promocija Vaše tvrtke.

Video oglasi na Youtubeu se pokazuju prije, za vrijeme ili poslije videa na Youtubeu u obliku bannera, umetnutih oglasa ili oglasa koje možete prekinuti nakon 30 sekundi ili ne možete prekinuti i traju 5 sekundi te je tako odlična prilika da svoje proizvode ili usluge prezentirate gledatelju.

Video oglase možete usmjeriti prema interesima, lokaciji, demografskoj skupini ili čak usmjeriti na točno određeni Youtube kanal ili video.

Vaš video oglas neće biti vidljiv samo na Youtube videu već na blogovima, online novinama, društvenim mrežama, partnerskim Youtube portalima i sl.

Za one koji ne žele kreirati plaćene Youtube oglase izraditi ćemo Vaš Youtube kanal na kojem možete objavljivati svoje videe i gdje Vas Vaši korisnici mogu pratiti.

Nudimo razne pakete mjesečnog oglašavanja
po prihvatljivim cijenama